Mazda BT-50 Facelift

Mazda a dat publicităţii primele poze cu noul său pick-up BT-50, ce tocmai a suferit un mic facelift.

Mazda BT-50 Facelift Mazda BT-50 Facelift

Interior mai bunModificările exterioare cuprind o nouă parte frontală, cu o grilă revizuită şi noi blocuri optice, plus jante de 16 inch la toate modelele dotate cu transmisie integrală. În interior, schimbările sunt limitate la materiale mai bune şi noi culori de iluminare a ceasurile şi comenzilor de bord. Consola centrală este acum vopsită într-un argintiu atrăgător.

Mecanic vorbind, nu avem o maşină mult diferită, ci doar una cu mici modificări la suspensie plus un motor de 3.0 litri şi 156 CP disponibil pe lângă cel de bază de 2,5 litri şi 143 CP. Evident, ambele diesel, cu cel mai puternic cuplat la o cutie de viteze automată cu 5 trepte. Versiunile de caroserie au rămas la fel, 3 variante, ce pot acomoda 2, 4 sau 5 pasageri.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.