Mazda MX-5 facelift - poze oficiale

Mazda MX-5 a fost mereu un model conservator în privinţa aspectului, păstrându-şi linia de aproape 20 de ani şi se pare că facelftul expus la Paris nu strică tradiţia şi arată la fel...de bine.

Mazda MX-5 facelift - poze oficiale Mazda MX-5 facelift - poze oficiale

10.02.2009 - Update FOTO

Mazda MX-5, facelift inspirat de RX-810.12.2008

Mazda MX-5 2009, sau mai exact faceliftul, va debuta oficial la Salonul de la Paris, care tocmai bate la uşă, dar primele poze şi detalii oficiale au fost desconspirate de siteul spaniol km77.com. Noutăţile vizuale constau în spoilere redesenate în stilul celor de pe Mazda RX-8, blocuri optice atât frontale cât şi posterioare reschiţate mai agresiv şi jante noi.

Propulsoarele rămân în mare parte neschimbate, 2.0 litri şi 160 CP şi 1.8 litri şi 126 Cp, dar devin mai predispuse la turare, frecare pistoanelor şi a valvelor fiind redusă. Pe lângă cutia manuală în 6 trepte MX-5 oferă acum şi una automată tot cu acelaşi număr de rapoarte Activematic, care poate fi acţionată prin intermediul padelelor.

Alte modificări includ o setare diferită a suspensiei, îmbunătăţirea izolării fonice a pasajelor roţilor şi mai mult spaţiu la bord. Faceliftul va fi prezentat atât pentru versiunea cabrio cu soft top cât şi cea cu plafon metalic retractabil

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.