McLaren F2 Supercar

Se ştie deja că McLaren pregăteşte un supercar pentru 2010, dar designul acestuia era incert. Până acum.

McLaren F2 Supercar McLaren F2 Supercar

Spatele este discutabilAvând în vedere faptul că pozele au apărut pe un site din Slovenia, puţin cunoscut, nu este exclus să avem în faţă doar câteva desene realizate pe calculator de un pasionat. Chiar şi aşa, ele ne dau câteva idei despre modul în care ar putea arăta viitorul supercar britanic.

Propulsat de un motor montat central, bolidul se foloseşte de platforma tehnică dezvoltată iniţial de McLaren şi Mercedes ca bază pentru un înlocuitor al lui SLR, dar abandonată de germani în 2004. În schimb, uzina de forţă va fi un V8 împrumutat de la AMG. Dar mai multe detalii pe măsură ce trece timpul. Până la finalul lui 2010 mai sunt 2 ani.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.