Mercedes Benz C-63 AMG Performance Package Plus

Mercedes Benz C63 AMG a primit un nou pachet de performanţă, suficient cât să îmbunătăţească prestaţiile dinamice semnificativ.

Mercedes Benz C-63 AMG Performance Package Plus Mercedes Benz C-63 AMG Performance Package Plus

Interior la fel de sobruPutem vorbi oare de un pachet de performanţă fără modificări la motor? Nu prea. De aceea noul Mercedes Benz C63 AMG vine cu un V8 de 6,3 litri care acum dezvoltă 487 CP, cu 30 CP mai mult decât versiunea standard. Creşterea a fost obţinută printr-un chip tuning, noi pistoane adaptate de la Mercedes SLS, biele modificate şi un arbore cotit nou, toate acestea aducând cu ele şi o reducere de greutate de 3 kilograme.

Performanţele au venit de la sine, cu un timp de acceleraţie 0-100 km/h mai mic cu 0,1 secunde, de 4,4 secunde şi atingerea a 200 km/h în 13,9 secunde, o ameliorare de 1,3 secunde. Pe lângă o putere mărită vorbim şi de un sistem de frânare modificat, un eleron din fibră de carbon şi un volan din piele nappa cu zona de aderenţă din Alcantara.

Performance Package Plus este disponibil pentru ambele versiuni de Mercedes Benz C63 AMG, atât sedan cât şi estate, la un preţ de 7080, respectiv 6426 de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.