Mercedes-Benz C-Class Break – imagini şi informaţii oficiale

A venit timpul ca nemţii de la Mercedes-Benz să adauge în gama lor o versiune break pentru proaspăt-lansatul C-Class. Denumit T-Modell, noul Mercedes-Benz C-Class Break e mai mare şi mai arătos decât predecesorul său. Detalii în continuare.

Mercedes-Benz C-Class Break – imagini şi informaţii oficiale Mercedes-Benz C-Class Break – imagini şi informaţii oficiale

Acesta este noul Mercedes-Benz C-Class Break – sau T-Modell, după cum spun nemţii. Şi, aşa cum îţi poţi imagina, principalul scop al acestui model este să ofere mai mult spaţiu pentru lucrurile unei familii.

Spre deosebire de precedenta generaţie, noul C-Class Break e mai lung, mai lat şi mai uşor. Totodată, are un portbagaj de 490 de litri atunci când bancheta din spate este în poziţie normală (cu cinci litri mai mare) şi, dacă ai nevoie de mai mult spaţiu, poţi să rabatezi bancheta şi să ai parte de 1.510 litri (cu 10 litri mai mult decât fostul C-Class Break).

Aici ar trebui să încapă vreo 20 de seturi de crose de golf

Că tot a venit vorba despre bancheta din spate, aceasta poate fi rabatată acum în format 40:20:40, în vreme ce sistemul de rabatare al precedentei generaţii era 60:40. Cu alte cuvinte, acum poţi să aranjezi spaţiul interior cum vrei tu – cinci locuri, patru locuri, trei locuri sau două locuri – în funcţie de necesităţi.

La capitolul tehnologie, noul break Mercedes-Benz poate fi dotat cu sistemele Easy Pack (adică uşă electrică pentru portbagaj) şi Hands-Free Access (adică deschiderea uşii portbagajului fără atingere).

O fi el break, dar tot arată foarte bine

Interiorul rămâne acelaşi ca la varianta berlină, cu observaţia că noul C-Class T-Modell primeşte în premieră sistemul Mercedes Connect Me, care oferă posibilitatea verificării online a nivelului de combustibil din rezervor, oriunde, oricând.

Gama de motoare este preluată de la berlină, iar livrările vor începe în septembrie 2014.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.