Mercedes-Benz CLS – imagini oficiale

Superbul Mercedes-Benz CLS este în sfârşit portretizat de imaginile oficiale. Să îl admirăm în toată splendoarea, deci. Dovada farmecului lui CLS este primul clip cu acest nou automobil.

Mercedes-Benz CLS a fost parţial dezvăluit de o broşură scăpată pe internet, dar care nu surprindea din toate unghiurile acest elegant automobil. Pozele oficiale au apărut şi trebuie să recunoaştem că avem ce admira. În primul rând noul CLS are clar un aspect mai musculos, accentuat de grila puternic evidenţiată, prizele mari şi numeroasele nervuri care brăzdează caroseria de la un capăt la celălalt.

În schimb, noul CLS pare să piardă ceva din siluetă de coupe, având o linie mai apropiată de o berlină decât generaţia originală. Această impresie este dată de partea posterioară, cu o lunetă mai puţin înclinată şi o linie a portbagajului care se continuă mai puţin plonjat decât la CLS W219. De asemenea, portiera spate are o suprafaţă vitrată mai generoasă, estompând uşor alura de coupe. Cu otate astea este un demn urmaş al modelului care a deschis practic o nouă nişă. vânată de mulţi constructori cu pretenţii.

Evolutia lui CLS

Interiorul este o evoluţie mai sportivă a actualului şi se simt influenţele de la noul E Class, planşa de bord fiind reconfigurată în stilul limuzinei medii a Mercedes-Benz. Displayul nu mai este încadrat de comenzile audio, ci este plasat autonom în vârful consolei, iar comenzile climatizării trec la bază. Pentru a îi sublinia eleganţa, între aerisiri este integrat un ceas analog.

Păstrând ultimele tendinţe în materie de ergonomiei a la Mercedes-Benz, în prelungirea cotierei, acolo unde în mod normal stă palma dreaptă a şoferului se află acum selectorul prin care se operează COckpit MAnagement And Data system - COMAND. Volanul are un design mult mai sportiv fiind mai bine profilat, la fel ca şi ceasurile de bord care stau acum în cilindrii individuali destul de adânci.

Vechiul CLS vs Noul CLS interior

Din păcate nu cunoaştem detalii prea multe despre partea tehnică, dar motoarele vor fi următoarele:

  • CLS 250 CDI: 204 CP, 500 Nm
  • CLS 350 CDI: 265 CP, 620 Nm
  • CLS 350 CDI 4matic: 265 CP, 620 Nm
  • CLS 350 CGI: 306 CP, 370 Nm
  • CLS 500 BE: 435 CP, 700 Nm
  • CLS 500 BE 4matic: 435 CP, 700 Nm

Ulterior va veni şi versiunea AMG care va avea propulsorul de 5.5 litri twin-turbo de dezvoltă 544 CP. Foarte multe detalii nu au fost făcute publice nici în comunicatul oficial, germanii dorind probabil să vină ulterior cu specificaţii detaliate şi imagini mai puţin artistice. Până atunci delectaţi-vă cu superbele forme ale acestui automobil, atât în versiunea cu kit sportiv prezentată în imaginile iniţiale, cât şi cu cea standard apărută ulterior care pare mult mai elegantă.

Mercedes-Benz CLS imagini reale

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.