Mercedes Benz S320 CDI BlueEFFICIENCY

Pentru doar câteva modificări. Care, e adevărat, scad consumul total cu 10%.

Mercedes Benz S320 CDI BlueEFFICIENCY Mercedes Benz S320 CDI BlueEFFICIENCY

Ecologie la cote de luxPachetul BlueEFFICIENCY este de acum dinsponibil şi pe S 320 CDI, după ce şi-a făcut debutul iniţial pe C-Class şi GLK. Disponibil înaintea finalului acestui an, noul model va beneficia de direcţia asistată "la comandă", o transmisie automată şi cauciucuri cu rezistenţă redusă la înaintare. 

Şi toate acestea, deşi nu îţi vine să crezi la prima vedere, aduc o scădere a consumului cu aproape 10%, până la 7,6 litri la fiecare sută de km. Motorul V6 diesel de 235 CP a rămas neschimbat, accelerând maşina de la 0 la 100 km/h în 7,8 secunde, cu o viteză maximă de 250 km/h. Cel mai interesant este că preţul noului model va fi identic cu modelul de bază S320 CDI. Bravo Mercedes.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.