Premiera  Mercedes Clasa E în premieră mondială!

Cei de la AutoZeitung dezvăluie în premieră mondială primele imagini şi date oficiale cu noua limuzină de clasă mare Mercedes Clasa E.

Mercedes Clasa E în premieră mondială! Mercedes Clasa E în premieră mondială!

După cum se anticipa, datorită pozelor spion, noua generaţie Mercedes Clasa E are o parte frontală dominată tot de o pereche de faruri, dar nu ovoidale, ci trapezoidale. În mare, maşina pare o limuzină Mercedes Clasa S ceva mai mică, impunând prestanţă şi fiind mai sobră decât rivalul BMW Seria 5. Noul Mercedes Clasa E va beneficia cele mai noi sistem de siguranţă de pe Mercedes Clasa S, dar şi de noua generaţie de motorizări common-rail cu patru cilindri, de pe Mercedes Clasa C.

Debutul oficial al noii generaţii Mercedes Clasa E este programat pentru Salonul Auto Geneva 2009. Din familie vor mai face parte versiunea break, a doua generaţie Mercedes CLS, dar şi un cabriolet. Mai multe informaţii şi fotografii oficiale în Autozeitung.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.