Mercedes SLR 722 S Roadster

Mai exact, încă 150 de exemplare ale supercarului german vor fi construite pentru fani, sub titulatura Mercedes SLR 722 S. Maşină care va fi lansată la Salonul Auto Paris 2008.

Mercedes SLR 722 S Roadster Mercedes SLR 722 S Roadster

SLR 722 S - acum roadsterDenumirea Mercedes SLR 722 nu este nouă - într-adevăr, noua maşină este, de fapt, versiunea decapotabilă a ediţiei speciale apărute în urmă cu doi ani, tot la salonul auto parizian. Aşa încât, la nivel tehnic, nu sunt diferenţe faţă de versiunea coupe, noul Mercedes SLR 722 S beneficiind de acelaşi motor V8 de 5,5 litri şi 650 CP. Performanţele se cifrează la 3,7 secunde pentru demarajul 0-100 km/h, în timp ce viteza maximă va atinge 335 km/h.

Noul roadster exclusivist va fi construit în numai 150 de exemplare, la uzina McLaren din Woking, Marea Britanie. Mercedes SLR 722 S urmează să ajungă pe piaţă începând cu 1 ianuarie 2009, la un preţ care încă nu a fost comunicat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.