Mini Clubman - video noi

Premiera mondială a noului Mini Clubman are loc zilele acestea la Frankfurt, însă noi vom fi prezenţi la lansarea mondială de la Madrid, în perioada 14-15 septembrie. Săptămâna următoare - primele impresii despre noua variantă Mini.

UPDATE 2

Noi filme cu Mini Clubman în galeria multimedia!

Nu rataţi săptămâna următoare primele impresii de la lansarea internaţională a lui Mini Clubman, de la Madrid, din perioada 14-15 septembrie.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

UPDATE 1: Pe minisite-ul dedicat noii variante puteţi viziona un mic video-teaser cu Mini-ul dedicat familiei, urmând ca în zilele următoare BMW să dea publicităţii şi alte imagini oficiale ale maşinii care va avea premiera la Salonul de la Frankfurt.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Păstrând unele din elementele conceptului Mini Traveler, precum uşile duble spate fiecare dintre ele dotate cu un ştergător, Clubman se bazează pe platforma actualului Mini, dar cu un ampatament mărit, lucru care se putea observa uşor din pozele spion de până acum. Acesta presupune un spaţiu interior mai mare, iar pentru acomodarea mai bună a pasagerilor mai apare o portieră mică pe partea dreaptă, ce se deschide în sens invers.

În ceea ce priveşte motorizările, Clubman va fi oferit cu aceleaşi propulsoarele precum gama Mini, excepţie făcând versiunea de bază, de 1,4 şi 95 CP. Asta înseamnă că vom avea un 1,6 de 120 CP, un Cooper S cu acelaşi motor supraalimentat ce dezvoltă în acest mod 175 CP şi de asemenea un propulsor tot de 1,6 litri dar diesel, ce dezvoltă 110 CP. Vânzările vor începe la sfârşitul acestui an.

Mini Clubman va fi echipat atât cu o cutie de viteze manaulă cu şase viteze, cât şi cu o cutie de viteze automată, de asemenea cu şase rapoarte. Mai mult decât atât , maşina va beneficia de sistemul BMW de recuperare a energiei la frânare. Preţul de pornire pentru noul Mini Clubman, în ceea ce priveşte America, va fi de aproximativ 23.000 USD.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.