Mitsubishi Colt facelift – lansat oficial

Autor: Cosmin Iordache 08 oct. 2008 Prezentări

Mitsubishi Colt - spate nouSuccesul înregistrat de Mitsubishi cu noul design al lui Lancer nu ptea trece neexploatat şi de restul modelelor din gamă. Astfel Colt, mezinul familiei europene, a preluat din caracterul agresiv a compactei sub forma unui facelift pronunţat. De fapt vizual Colt este complet remaniat, faţa pare grefată fidel de la fratele mai mare, iar partea posterioară a fost schimbată radical. În locul stopurilor prelungi acum au fost montate unele mici, chiar miniscule şi hilare în contextul total al maşinii.

De asemenea, ergonomia intriorului a fost îmbunătăţită, scaunele din spate formând o suprafaţă perfect plană prin strângere. De ce se cheamă doar facelift? Pentru că platforma şi motorizările au rămas neschimbate. Totuşi se va renunţa la propulsorul de 1.5 litri diesel, datorită cererii slabe şi a emisiilor sub viitoarele norme europene.

Va exista şi o versiune Ralliart ce preia propulsorul de pe vechiul CZT de 1.5 litri şi 150 CP, cu un şasiu mai ferm. Modelul va fi comercializat începând cu luna noiembrie a anului curent.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide