Mitsubishi Colt facelift - lansat oficial

Deşi se recomandă Mitsubishi Collt facelift, citadina niponă a suferit mai mult decât o operaţie la nas, prezentându-se la Paris puternic "lancerizată".

Mitsubishi Colt facelift - lansat oficial Mitsubishi Colt facelift - lansat oficial

Mitsubishi Colt - spate nouSuccesul înregistrat de Mitsubishi cu noul design al lui Lancer nu ptea trece neexploatat şi de restul modelelor din gamă. Astfel Colt, mezinul familiei europene, a preluat din caracterul agresiv a compactei sub forma unui facelift pronunţat. De fapt vizual Colt este complet remaniat, faţa pare grefată fidel de la fratele mai mare, iar partea posterioară a fost schimbată radical. În locul stopurilor prelungi acum au fost montate unele mici, chiar miniscule şi hilare în contextul total al maşinii.

De asemenea, ergonomia intriorului a fost îmbunătăţită, scaunele din spate formând o suprafaţă perfect plană prin strângere. De ce se cheamă doar facelift? Pentru că platforma şi motorizările au rămas neschimbate. Totuşi se va renunţa la propulsorul de 1.5 litri diesel, datorită cererii slabe şi a emisiilor sub viitoarele norme europene.

Va exista şi o versiune Ralliart ce preia propulsorul de pe vechiul CZT de 1.5 litri şi 150 CP, cu un şasiu mai ferm. Modelul va fi comercializat începând cu luna noiembrie a anului curent.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.