Morala din spatele unui Mercedes-Benz W204 SoLow: urmează-ţi visul! VIDEO

Poţi iubi sau poţi detesta maşinile lipite cu burta de asfalt, însă omul din interviul de mai jos are o filosofie de viaţă absolut superbă. La fel ca şi stance-ul realizat cu al său Mercedes-Benz C-Class W204!

Morala din spatele unui Mercedes-Benz W204 SoLow: urmează-ţi visul! VIDEO Morala din spatele unui Mercedes-Benz W204 SoLow: urmează-ţi visul! VIDEO

Tuningul auto îmbracă diverse forme - de la kitsch-ul rablelor acoperite cu abţibilduri sau împopoţonate cu spoilere şi eleroane care nu au ce căuta pe ele, până la creaţii absolut superbe, care atrag instantaneu atât ochii, cât şi inima.

Ce poate face diferenţa? Pasiunea adevărată, asta face diferenţa. Ascultaţi-l pe ucraineanul de mai jos cum vorbeşte despre importanţa de a-ţi urmări visurile, de a-ţi urma pasiunea şi de a deveni în fiecare zi mai bun la ceea ce faci, dar admiraţi-i în acelaşi timp şi realizarea: un Mercedes-Benz C-Class W 204 coborât ca la carte, ieşit dintr-un laborator SF, că atelier nu-i putem spune...

The curtain falls. kvad_production from kvad_production on Vimeo.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.