Nissan GT-R Le Mans Edition

Nissan o face din nou. Va merge să participe la Le Mans şi va lansa o ediţie specială de stradă a modelului GT-R pentru a celebra acest lucru.

Nissan GT-R Le Mans Edition Nissan GT-R Le Mans Edition

Că Nissan GT-R este una din cele mai rapide maşini de pe planetă nu mai este nici un secret. Cu toate acestea, se pare că japonezii nu sunt mulţumiţi şi vor lansa nu una, ci două versiuni mai puternice. Prima va fi V-Spec-ul clasic iar a doua, şi mai excusivistă, va fi Le Mans edition, construită pentru a aminti de participarea lui Nissan GT-R la celebra cursă de la Le Mans.

Acelaşi lucru s-a ântâmplat şi cu vechea generaţie, Skyline GT-R R33, denumită LM Limited şi disponibilă doar în Competition Blue. În ceea ce priveşte modelul actual, deşi nu au există informaţii oficiale, se pare că motorul V6 supraalimentat va ajunge să dezvolte 600 CP, asta însemnând o creştere de putere de fix 20%. Binenţeles, acesteia i se vor adăuga îmbunătăţiri la nivelul frânelor, suspensiei şi transmisiei.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.