Nissan Qashqai facelift

Se zvonea de ceva vreme despre Nissan Qashqai facelift, acum îl avem în imagini oficiale şi cu informaţii calde.

Nissan Qashqai facelift Nissan Qashqai facelift

Pe certificatul de naştere al lui Nissan Qashqai scrie anul naşterii 2007, deci la aproape 3 ani de la prima apariţie se cerea o mică reîmprospătarea a imaginii. Qashqai A fost unul dintre pionierii segmentului crossoverelor subcompacte, între timp apărând Skoda Yeti, Peugeot 3008 şi în viitor se pare că va avea şi un concurent de buget, Dacia Duster, astfel încăt o schimbare este binevenită. Faceliftul este destul de pronunţat, partea frontală cu o nouă grilă, noi blocuri optice, şi spoiler redesenat fiind clar diferenţiată de precedenta generaţie.

În partea din spate, intervenţia este mai puţin extinsă, noile blocuri optice fiind cea mai evidentă schimbare. Acest facelift se va aplica şi pe versiunea cu 7 locuri, Nissan Qashqai+2, care până acum o imagine puţin modificată. Despre schimbări la interior nu putem spune prea multe, având dovada foto a noilor ceasuri de bord, fără alte modificări în habitaclu.

O altă noutate va fi însă versiunea eco, denumită Pure Drive. Aceasta vine cu motorul 1.5 dCi de 105 CP de la Renault şi datorită artificiilor aerodinamice şi a pneurilor cu rezistenţă redusă la înaintare are emisiile de CO2 scăzue la 129 g/km, faţă de 137 cât produce versiunea similară fără eticheta eco.

Inaugurarea mondială a lui Nissan Qashqai facelift, cu ocazia Salonului Auto Geneva 2010.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.