Noua generaţie Citroen C3 - primele imagini

Dacă la Paris va fi prezentat publicului noul C3 Picasso, sub acest camuflaj se află viitor Citroen C3 cu 5 uşi. Surpriză! Versiunea cu 3 uşi ar putea arăta după cum puteţi vedea în continuare.

Noua generaţie Citroen C3 - primele imagini Noua generaţie Citroen C3 - primele imagini

Vedeta lui Citroen de la Salonul Auto de la Paris va fi noul C3 Picasso, care va fi lansat alături de alte două concepte: un GT şi un crossover. Însă la mare distanţă de Paris, undeva în pustietate spionii au surprins un alt model care va fi lansat în viitor şi care va reprezenta viitoarea generaţie a actualului C3.

Citroen C3 - imagine virtualăModelul cu 5 uşi nu lasă însă niun detaliu să poată fi observat prin cagula pe care o poartă. În schimb versiunea mai mică, cea cu 3 uşi, a reprezentat deja obiectul imaginaţiei unor fani care au oferit o primă viziune asupra acesteia, după cum puteţi vedea în imaginile virtuale. Dacă versiunea cu 5 uşi va fi mai robustă cea cu 3 uşi va fi mai mică şi mai iubitoare de soare.

Micuţa citadină este foarte posibil să fie construită pe platforma lui Peugeot 207, fapt care i-ar spori manevrabilitatea. Vârful viitoarei game Citroen C3 va dezvolta nu mai puţin de 175 CP. Viitoarea generaţie a lui Citroen C3, care ar putea fi lansată spre sfârşitul acestui an, este gata de a rivaliza modele precum Alfa MiTo. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.