Noul Ford Mondeo – noua generaţie Mondeo pentru Europa

Autor: Adrian Mihălţianu 07 sept. 2012 Prezentări

Noul Ford Mondeo pentru Europa nu e o noutate absolută, deoarece vorbim, practic, de versiunea europeană a lui Ford Fusion, care a fost lansat la Salonul Auto Detroit 2012.

Totuşi, vorbim de o premieră foarte importantă pentru segmentul clasei medii din Europa, unde noul Ford Mondeo se va lupta cu Volkswagen Passat, Peugeot 508, Hyundai i40 sau Opel Insignia.

Noul Ford Mondeo a debutat deja într-un eveniment special ţinut la Amsterdam, denumit „Go Further”, dar va reprezenta piesa de rezistenţă a standului Ford la Salonul Auto Paris 2012, unde vom afla toate detaliile despre noua generaţie Mondeo.

Deocamdată, ştim că noul Mondeo marchează o premieră în clasa lui: va fi echipat cu cel mai mic motor montat pe o maşină de clasă medie, micul EcoBoost de 1,0 litri, care va dezvolta pe Mondeo 125 CP.

O altă informaţie ţine de posibilitatea de a echipa noul Mondeo cu tracţiune integrală, ceea ce nu s-a mai întâmplat până acum cu celelalte generaţii. De asemenea, această nouă generaţie Mondeo va avea şi o versiune hibridă, care va combina un motor de 2,0 litri special conceput cu un motor electric de 35 kW.

Mai multe detalii despre tehnologiile, echipamentele şi preţurile noului Ford Mondeo, cu ocazia Salonului Auto Paris 2012.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide