Noul Jaguar XF: primele imagini şi informaţii

Britanicii de la Jaguar se pregătesc de lansarea noii generaţii a berlinei medii XF. Un model regândit de la zero, cu o platformă din aluminiu şi motoare moderne. Îţi spunem în continuare tot ce ştim despre noul Jaguar XF.

Noul Jaguar XF: primele imagini şi informaţii Noul Jaguar XF: primele imagini şi informaţii

Jaguar XF se află pe piaţă de şapte ani deja, aşa că e timpul pentru un înlocuitor. Faceţi cunoştinţă, aşadar, cu noua generaţie Jaguar XF - a doua -, care va debuta în premieră mondială la Salonul Auto New York 2015 din luna aprilie.

Deocamdată, britanicii au publicat doar două imagini teaser cu noua lor berlină premium de dimensiuni mari, dar au promis că vor reveni cu detalii şi fotografii în 24 martie, adică peste câteva zile.

Tot ce ştim acum este că noul Jaguar XF a renunţat la fosta platformă de Ford în favoarea noii soluţii din aluminiu adoptată de noul XE, dar şi că va avea motoare moderne, capabile să consume chiar şi 4 l/100 km (în teorie, cel puţin).

A, da, şi mai ştim că noul rival al germanelor BMW Seria 5, Audi A6 şi Mercedes-Benz E-Class va fi disponibil atât cu tracţiune spate, cât şi cu integrală.

Vom reveni cu detalii atunci când le vom avea.

Video teaser:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.