Noul Renault Trafic: informaţii şi imagini oficiale

Cea de-a treia generaţie a utilitarei franceze Renault Trafic a fost dezvăluită oficial printr-un set de informaţii şi imagini. Noul Trafic se va înfrăţi cu noua generaţie Opel Vivaro şi va primi noul propulsor diesel de 1,6 litri dCi dezvoltat de Renault.

Noul Renault Trafic: informaţii şi imagini oficiale Noul Renault Trafic: informaţii şi imagini oficiale

Noul Renault Trafic a fost dezvăluit de oficialii mărcii franceze, la 13 ani de la lansarea generaţiei precedente a utilitarei.

Furgonul, care va împărţi aceeaşi platformă cu noua generaţie Opel Vivaro, urmează să fie asamblat la uzina Renault din Sandouville şi va fi echipat cu noul propulsor diesel dCi de 1,6 litri, inclusiv în varianta biturbo, ceea ce ar trebui să ducă la un consum mixt teoretic de doar 6 l/100 km.

Parcă seamănă puţin cu Dacia Lodgy, nu?

Potrivit comunicatului oficial, cea de-a treia generaţie a utilitarei Trafic va fi disponibilă în nu mai puţin de 270 de versiuni. Clienţii vor avea de ales între două variante de înălţime, două variante de lungime, o variantă furgon, cabină extinsă, platformă sau vehicul pentru transportul de persoane.

Vremurile în care dubiţele erau doar nişte cutii pe roţi s-au cam terminat

Prima generaţie Renault Trafic a apărut în 1980, când a înlocuit cunoscutul Estafette. De atunci şi până acum, utilitara Renault a fost vândută în peste 1,6 milioane de exemplare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.