Noul Seat Toledo – detalii şi imagini oficiale

Autor: Iulian Dnistran 20 sept. 2012 Prezentări

Primele imagini cu noul Seat Toledo au apărut deja pe net, neoficial, arătându-ne o maşină similară conceptului premergător, de la Geneva 2012. Acum, spaniolii ies la rampă şi ne dau mai multe detalii despre noul sedan compact Toledo, care împarte aceeaşi platformă cu Skoda Rapid.

Noul Seat Toledo abordeaza acelasi stil ca si conceptul premergator

Cea de-a patra generaţie Seat Toledo aminteşte mult de prima generaţie, lansată în 1991, stilul germanic fiind dominat de muchii proeminente şi suprafeţe clar delimitate, faţă de Skoda Rapid diferenţele fiind la nivelul părţii frontale şi a stopurilor. În plus, Toledo pare mai sofisticat decât Rapid, amintind puţin de stilul mai aristocrat al lui Audi.

Interiorul mizează pe acelaşi stil germanic, la fel ca exteriorul, cu forme simple, plăcute şi care exprimă robusteţe şi calitate. Având 4,48 metri lungime şi un ampatament de 2,60 metri, Toledo promite un spaţiu interior suficient pentru nevoile unei familii. Pentru moment, însă, oficialii nu au comunicat şi valoarea capacităţii portbagajului.

Seat Toledo vine cu doua motoare TSI, de 1,2 si 1,4 litri, precum si cu un 1.6 TDI

Ştim, însă, care sunt motorizările pe care le va propune noul Seat Toledo. Vor fi oferite două motoare turbo pe benzină, 1.2 TSI şi 1.4 TSI, care vor avea puteri între 75 şi 122 CP, în timp ce domeniul diesel va fi asigurat de un 1.6 TDI, în două versiuni de putere, de 90 CP şi 105 CP. Opţional va putea fi comandată şi cutia automată cu 7 trepte şi dublu ambreiaj DSG, pe motorul de top de 122 CP.

Seat Toleo anunţă un pachet de securitate bogat, care presupune airbaguri frontale, laterale şi pentru cap, în timp ce ESP-ul va fi standard pe toate versiunile. Prima piaţă pe care se va vinde noul model va fi Spania, imediat după inaugurarea de la Salonul Auto Paris 2012, din 2013 urmând a ajunge în showroom-urile din celelalte ţări europene, dar şi în Mexic, Turcia sau chiar China.

Seat Toledo promite un pachet de siguranta bun in standard

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide