Noul Toyota Auris Hybrid Black Edition, disponibil şi în România

Toyota România lansează noua Toyota Auris Hybrid Black Edition, o maşină dotată

Noul Toyota Auris Hybrid Black Edition, disponibil şi în România Noul Toyota Auris Hybrid Black Edition, disponibil şi în România

Toyota România lansează noua Toyota Auris Hybrid Black Edition, o maşină dotată cu tehnologie modernă şi siguranţă activă, fiabilă şi cu un consum redus.

Automobilul este prevăzut atât cu un motor electric, cât şi cu unul pe benzină, şi trece instant de la propulsia electrică la cea termică, fiind un partener de încredere, care ajută la păstrarea echilibrului şi la adoptarea unui ritm de viaţă dinamic.

Datorită echipărilor sale, care completează cu succes culoarea caracteristică acestei ediţii - plafon şi oglinzi în culoare neagră, jante din aliaj 17'' cu design dinamic, spoiler negru şi antenă neagră în formă de aripioară de rechin, grilă frontală neagră, scaune sport cu tapiţerie Alcantara sau geamuri fumurii, noua Toyota Auris Hybrid Black Edition poate deveni rapid un accesoriu preferat.

Maşina vine cu Toyota Safety Sense, care include 4 tehnologii active inovatoare, cu scopul de a reduce accidentele şi de a oferi un mediu confortabil şi sigur de condus:

• Sistemul Pre-coliziune: este prevăzut cu o cameră video şi senzori-laser, care monitorizează maşinile din faţă, pentru a evita coliziunile. În cazul posibilităţii producerii unui accident, sistemul anunţă prin semnale audio/video, activând, în acelaşi timp, asistenţa de frânare.
• Alerta Depăşire Bandă. Pentru că foloseşte o cameră video, această tehnologie anunţă, tot prin semnale audio şi video, dacă banda a fost depăşită fără a semnaliza în prealabil, ajutând, astfel, şoferul să menţină corect poziţia maşinii.
• Asistenţă rutieră. Monitorizează semnele de circulaţie de pe şosea, afişând, pe display-ul TFT, informaţii utile precum limita de viteză sau alte restricţii şi anunţă audio/video dacă nu au fost respectate indicatoarele de către şoferul autoturismului.
• Fază lungă automată. Conceput să optimizeze vizibilitatea în timpul nopţii, sistemul detectează automat luminile maşinilor din sens opus, urmărind simultan iluminarea stradală, în timp ce trecerea de la fază lungă la fază scurtă sau invers se face automat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.