Noul Volkswagen T6 California e pregătit pentru toate călătoriile tale

Nemţii de la Volkswagen au ridicat cortina din faţa celei mai noi generaţii a autorulotei Volkswagen California, bazată pe noul T6.

Noul Volkswagen T6 California e pregătit pentru toate călătoriile tale Noul Volkswagen T6 California e pregătit pentru toate călătoriile tale

Volkswagen a publicat primele informaţii şi imagini oficiale cu noul T6 California, autorulota bazată pe recent-lansata utilitară Volkswagen Transporter T6.

La fel ca în cazul generaţiilor anterioare, cei de la Volkswagen au luat un Transporter şi l-au garnisit cu tot ce ar avea nevoie o familie care pleacă în concediu şi nu vrea să stea la hoteluri. Mai exact, T6 California poate să ofere până la şapte locuri pe scaune şi cel mult cinci locuri de dormit, astfel că părinţii şi copiii vor avea loc suficient să se odihnească după un drum lung.

Există un pat dublu în partea de jos a habitaclului, un al doilea pat dublu în acoperişul extensibil şi un scaun pliant. Totodată, noul California vine dotat cu o chicinetă cu chiuvetă din oţel inoxidabil, două ochiuri de aragaz şi un răcitor de alimente cu capacitatea de 42 de litri. Mai mult, în funcţie de nivelul de echipare ales, poţi să primeşti un sistem auxiliar de încălzire, climatizare automată şi un sistem electrohidraulic de deschidere a acoperişului.

La capitolul motorizări, Volkswagen T6 California vine la pachet cu cea mai nouă generaţie de propulsoare diesel, cu puteri cuprinse între 85 CP şi 204 CP, precum şi cu două unităţi pe benzină care oferă 150 CP, respectiv 204 CP. De asemenea, clienţii pot opta pentru o transmisie automată DSG, dar şi pentru sistemul de tracţiune integrală 4Motion.

În Germania, autorulota Volkswagen poate fi comandată deja, iar preţurile încep de al 41.430 de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.