Pasiunea din spatele sistemelor audio Bang & Olufsen de pe Audi. VIDEO

Autor: Adrian Mihălţianu 19 apr. 2013 Prezentări
Pasiunea din spatele sistemelor audio Bang & Olufsen de pe Audi. VIDEO

Bang & Olusfen sunt unii dintre cei mai importanţi furnizori de sisteme audio pentru industria auto premium şi de lux. Şi au şi de ce, având în vedere pasiunea şi atenţia obsesivă la detalii pe care le depun inginerii lor atunci când dezvoltă sistemele audio pentru maşini.

Deşi nu are legătură cu siguranţa sau performanţele dinamice ale unei maşini, sistemul audio este extrem de important, în special în zona premium – el poate face diferenţa, de multe ori, între un interior în care te simţi bine şi te delectezi cu muzica favorită, sau unul pe care simţi că ai dat, de fapt, prea mulţi bani. 

Pentru a înţelege măcar în parte câtă pasiune şi expertiză include fiecare sistem audio de la Bang und Olufsen, rezervaţi-vă câteva minute pentru a urmări clipul video de mai jos. Este o prezentare care ne arată că şi astăzi mai găsim artizani, nu doar fabricanţi, că şi astăzi mai sunt companii care pun mai presus de orice calitatea, iar nu lucratul la foc automat. Poate aşa vor aprecia şi posesorii de Audi mai mult ce le pun la dispoziţie germanii…

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide