Peugeot 107 facelift

Peugeot 107 urmează calea începută de fratele Citroen C1 şi la doar o zi distanţă se prezintă cu un facelift menit să ţină pasul cu noua imagine Peugeot.

Peugeot 107 facelift Peugeot 107 facelift

Peugeot 107 - spate neschimbatCa şi în cazul lui CItroen C1, faceliftul nu aduce schimbări de substanţă ci doar de suprafaţă, concentrate în principal în partea frontală. Aceasta primeşte o nouă grilă, în spiritul modelului 207 şi un spoiler cu prize mai generoase. De asemnea pentru a înlătura sentimentul de austeritate, Peugeot introduce o bară cromată pe post de mediană a noii grile şi oferă noi jante din aliaj.

De asemenea, Peugeot 107 se laudă de acum cu un nou nivel de echipare mai bogat.  Pielea Alcantara şi finsajele superioare sunt principalele noutăţi aduse de acest nivel de echipare. Motorizările rămân neschimbate.  Aşteptăm să vedem dacă este o strategie în trei şi dacă da cu ce ne va surprinde Toyota zilele viitoare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.