Porsche 911 GT2 - UPDATE FOTO-VIDEO

Noul Porsche 911 GT2 va fi propulsat de un motor boxer de 3,2 litri cu şase cilindri, al cărui putere este 530 CP, informaţii complete vor fi disponibile odată cu conferinţa de presă din cadrul Salonului.

UPDATE: noi clipuri cu noul bolid german în galeria multimedia.

Propulsat de un motor boxer de 3,2 litri cu şase cilindri, care dezvoltă 530 CP la 6.500 rpm şi un cuplu de 684 Nm disponibil pe o plajă de turaţii cuprinsă între 2.200 rpm şi 4.500 rpm, Porsche GT2 atinge 100 de km/h în doar 3,6 secunde, iar viteza de top va fi de 328 km/h. Porsche promite că noul GT2 va fi una dintre cele mai "jucăuşe" maşini disponibile pe piaţă, lucru care va rămâne doar o promisiune până la Salonul Auto de la Frankfurt, atunci când GT2 va fi lansat.

UPDATE - primul video:

Noul Porsche GT2 va fi echipat standard cu discuri de frână compozite, necesare pentru a opri cât mai repede bolidul, în plus acestea fiind mai uşoare cu până la 20 kg faţă de discurile normale. O altă dotare standard va fi sistemul de control electronic al suspensiei PASM. Noul 911 GT2 va fi diponibil spre vânzare în Germania la un preţ de 159.100 euro fără taxe. Primele imagini ale lui Porsche GT2 şi-au făcut "apariţia" pe YouTube! Imaginile sunt clar un video teaser al celor de la Porsche pentru a stârni şi mai mult curiozitatea fanilor.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.