Porsche Boxster şi Cayman facelift

Autor: Cosmin Iordache 25 nov. 2008 Prezentări

Noul Porsche BoxsterVă prezentăm primele imagini şi clipuri cu noutăţile de la Porsche: Cayman S ş Boxster S generaţia a doua. Cele două apariţii de la Porsche vin cu o serie de îmbunătăţiri atât de ordin tehnic cât şi estetic. Cele vizuale sunt realizate în stilul conservator Porsche, adică există, şi se concetrează în zona blocurilor optice, însă nu mulţi îşi vor da seama de ele. Cele tehnice sunt însă pregnante şi îi vor încânta pe cei care apreciază caracterul legendarelor modele din Sttugart.

Motorizarea de bază va fi un propulsor boxer nou de 2.9 litri ce dezvoltă 255 CP sub capota Boxerului şi 265 CP montat pe Cayman. Versiunile S vor fi însă dotate cu propulsoare de 3.4 litri ce dezvoltă 310 CP în slujba modelului cabrio şi 320 CP pe modelul cu plafon metalic. O altă adăugire importantă este noua cutie PDK, cu ambreiaj dublu, ce Noul Porsche Caymanîmbunătăţeşte considerabil reacţiile sportive ale mezinilor Porsche. De exemplu, Cayman S cu cutie manuală atinge suta în 5.9 secunde, în timp ce cu PDK ajunge la aceeaşi viteză cu o secundă mai devreme.

O setare nouă a suspensiei este de asemenea întreprinsă, oferind o ţinută sportivă fără a compromite însă confortul. frânele se anunţă mai eficiente prin folosirea unui sistem inteligent care sesizează decelerările puternice şi întăreşte contractă mecanism, astfel încât frânarea să fie mult mai eficientă.

Ambele modele vor apărea pe piaţă începând cu Februarie 2009 şi preţul pentru Europa va fi de 38.600 de euro pentru cel mai ieftn Boxster şi 41.700 de euro păentru cel mai accesibil Cayman

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide