Porsche Boxster şi Cayman facelift

Porsche a prezentat noua generaţie Cayman şi Boxster , iar noi vă prezentăm primele clipuri cu cele două noutăţi ale mărcii din Sttugart.

Noul Porsche BoxsterVă prezentăm primele imagini şi clipuri cu noutăţile de la Porsche: Cayman S ş Boxster S generaţia a doua. Cele două apariţii de la Porsche vin cu o serie de îmbunătăţiri atât de ordin tehnic cât şi estetic. Cele vizuale sunt realizate în stilul conservator Porsche, adică există, şi se concetrează în zona blocurilor optice, însă nu mulţi îşi vor da seama de ele. Cele tehnice sunt însă pregnante şi îi vor încânta pe cei care apreciază caracterul legendarelor modele din Sttugart.

Motorizarea de bază va fi un propulsor boxer nou de 2.9 litri ce dezvoltă 255 CP sub capota Boxerului şi 265 CP montat pe Cayman. Versiunile S vor fi însă dotate cu propulsoare de 3.4 litri ce dezvoltă 310 CP în slujba modelului cabrio şi 320 CP pe modelul cu plafon metalic. O altă adăugire importantă este noua cutie PDK, cu ambreiaj dublu, ce Noul Porsche Caymanîmbunătăţeşte considerabil reacţiile sportive ale mezinilor Porsche. De exemplu, Cayman S cu cutie manuală atinge suta în 5.9 secunde, în timp ce cu PDK ajunge la aceeaşi viteză cu o secundă mai devreme.

O setare nouă a suspensiei este de asemenea întreprinsă, oferind o ţinută sportivă fără a compromite însă confortul. frânele se anunţă mai eficiente prin folosirea unui sistem inteligent care sesizează decelerările puternice şi întăreşte contractă mecanism, astfel încât frânarea să fie mult mai eficientă.

Ambele modele vor apărea pe piaţă începând cu Februarie 2009 şi preţul pentru Europa va fi de 38.600 de euro pentru cel mai ieftn Boxster şi 41.700 de euro păentru cel mai accesibil Cayman

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.