Porsche Boxster şi Cayman primesc ecusonul GTS

Porsche a decretat ca cele două modele Boxster şi Cayman să poarte de acum şi indicativul GTS (Gran Turismo Sport) şi implicit să primească uşoare modificări de ordin tehnic şi estetic.

Porsche Boxster şi Cayman primesc ecusonul GTS Porsche Boxster şi Cayman primesc ecusonul GTS

În termeni vizuali, Boxster şi Cayman GTS fac notă discordantă prin partea spate uşor modificată, farurile bi-xenon întunecate şi emblemele GTS îmbrăcate în negru-lucios de la exterior.

La capitolul tehnic, ambele modele beneficiază de propulsorul boxer de 3,4 litri cu şase cilindri cu care Porsche a echipat Boxter S şi Cayman S. Acesta livrează acum cu 15 CP mai mult, astfel că Porsche Boxster GTS dispune de 330 CP în vreme ce Cayman GTS beneficiază de 340 CP. Cuplul maxim a fost mărit cu 10 Nm pentru ambele modele, iar Porsche oferă standard pachetul Sport Chrono şi suspensia activă PASM.

Toate aceste cifre se traduc într-o viteză maximă de 281 km/h pentru Boxster, respectiv 285 km/h pentru coupe-ul sport Cayman. Conform Porsche, în cazul cuplării motorului cu transmisia automată PDK, sportivele înregistrează un consum de 8,2 l/100 km.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.