Porsche Panamera - teaser oficial

Porsche aruncă prima imagine oficială cu ceea ce va însemna ruperea tradiţiei, prima limuzină cu patru uşi din istoria mărcii, Porsche Panamera.

Porsche Panamera - teaser oficial Porsche Panamera - teaser oficial

Lansarea oficială este încă îndepărtată, dar pentru a pregăti terenul, Porsche promovează  Panamera încă de pe acum lansând prima imagine cu cel de-al patrulea model din gama mărcii. Ipostaza nu ne spune însă prea multe, tot ce putem observa, cu siguranţă, este că avem în faţă un Porsche. Unul evoluat însă, putând fi uşor reperate poziţiile cu LED-uri şi farurile în formă de picătură.

Germanii spun că acest prim teaser coincide cu începerea campaniei publicitare pentru viitorul sedan. Acţiunea de promovare constă în apariţia unei reviste online denumite Panamera Online Magazine la adresa porsche.com/panamera, într-o primă fază, urmată de demararea unei ample campanii în print şi online cu caractere de teaser.

Modelul va ajunge pe piaţă în prima parte a lui 2009 şi va fi oferit cu motoare V8, aspirate şi turbo, cât şi de un V6. O motorizare hibridă va întregi gama în 2010.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.