Preview Paris 2010: noul Ford Focus ST

Ford va lansa la Salonul Auto de la Paris 2010 noul Ford Focus ST. Primele imagini cu noul hot hatch Focus 3 ST, dar şi un minim de informaţii, au fost făcute publice.

Preview Paris 2010: noul Ford Focus ST Preview Paris 2010: noul Ford Focus ST

Noul Ford Focus ST va beneficia sub capotă de un propulsor turbo de 2,0 litri, care va produce 247 CP, oferind astfel şi mai multă putere dintr-o cilindree redusă. Cert este că noul Focus ST va păstra culoarea Orange şi pentru această nouă generaţie.

Maşina va fi disponibilă spre vânzare la începutul anului 2012, conform comunicatului de presă. Ca şi o mică premieră, toate cele trei tipuri de caroserie (sedan, hatch şi break) vor fi prezente împreună, în acelaşi salon.

Noua generatie Ford Focus ST va fi inaugurata la Salonul Auto Paris 2010

O dată cu prezentarea noului Ford Focus ST, la standul constructorului de la Salonul Auto Paris 2010 vor putea fi admirate şi C-MAX, Grand C-MAX şi Ford Mondeo facelift. Informaţiile complete despre toate noutăţie Ford vor fi furnizate în zilele de presă ale salonului parizian.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.