Prima poză cu Renault Clio 4?

Noul Renault Clio 4 a apărut în prima imagine oficială! Sau nu?! Teoretic, e oficială. Practic, e mult prea mică pentru a ne da seama dacă e doar o randare. Care o fi adevărul?

Prima poză cu Renault Clio 4? Prima poză cu Renault Clio 4?

Imaginea apărută recent pe un blog auto franţuzesc este foarte apropiată de schiţele de până acum, printre care şi Renault Clio 4 desenat de Promotor. Vorbim de un Clio cu o alură mai musculoasă, foarte compact, dar şi fluid - nu greşim, de fapt, dacă apelăm la sintagma "un Megane 3 intrat la apă".

Până când vom avea mai multe informaţii oficiale despre noua generaţie a lui Renault Clio (despre care încă nu se ştie dacă va fi lansată în toamnă, la Salonul Auto Paris 2010), vă lăsăm pe voi să răspundeţi la întrebarea noastră:

ESTE REALĂ ACEASTĂ POZĂ CU RENAULT CLIO 4 ?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.