Primele imagini cu Audi A7 S-Line

Audi ne arată acum noul Audi A7 îmbrăcat şi în straie mai casual, prezentându-ne pachetul S-Line pentru coupe-ul cu patru uşi care se va lansa la Paris.

Primele imagini cu Audi A7 S-Line Primele imagini cu Audi A7 S-Line

Părerile sunt împărţitedespre noul Audi A7, unii îlconsideră o propunere interesantă, în timp ce alţii spun că nu esteatât de special pe cât ar trebui. Pentru a doua perspectivă există însă pachetul S-Line, careaduce un plus de individualizare şi care ne este prezentat în primabroşură oficială. Acest pachet, deşi nu schimbă radical dateleproblemei, introduce un plus de dinamism în aspectul luiAudi A7 şi îndrăznim să spunem că Audi A7 ar fi trebuit să aratechiar aşa în versiunea standard.

Audi A7 S Line spate

La exteriorobservăm un spoiler frontal cu prize mult mai bine individualizate,iar cel posterior încorporează un difuzor profilat elegant carepune mai bine în evidenţă evacuările cromate. Pachetul S-Lineînseamnă şi jante cu dimensiunea de 19 inch, care amintesc de cele de la AudiRS6. Senzaţia de dinamismeste accentuată şi de suspensia sport care coboară uşor garda, punând şi mai bine învaloare jantele mari.

Cei care vorînsă mai multă sportivitate vor aprecia însă pachetul S-Line pentrucontribuţia la interior. Accentele dinamice sunt mai multdecât evidente în habitaclu, unde S-Line propune un volan nou, întrei spiţe similar cu cel de pe concept, în locul celuistandard preluat de la Audi A8. De asemenea, se oferă scaune sport mai bineprofilate şi în locul finisajelor de lemn pe care le-am admirat(sau nu) pe versiunea de serie, S-Line aduce finisaje mult maimoderne, care poate ştirbesc uşor eleganţa, dar cu siguranţăîntineresc atmosfera din interior.

Audi A7 S Line interior

Acest pachet vafi disponibil imediat după lansarea oficială, dar nu cunoaştem încădetalii despre costurile suplimentare.