Renault Koleos - "4x4 outside, Renault inside"

"4x4 outside, Renault inside" este sloganul a două campanii publicitare diferite care accentuează calităţile noului Renault Koleos cu rolul de a atrage cât mai mulţi clienţi care-şi doresc un automobil off-road păstrând aceleaşi trăsături Renault.

Conceput şi proiectat de Renault, dezvoltat de Nissan şi fabricat în uzina Renault Samsung Motors din Busan, Coreea, Renault Koleos este rezultatul cooperării echipelor celor trei mărci care fac parte din Alianţa Renault-Nissan.

Construit pe platforma tehnică al lui Nissan X-Trail, Renault Koleos se doreşte a fi dinamic pe şosele şi agil pe teren accidentat. Pentru a atinge acest scop, Renault Koleos este echipat cu suspensie tip McPherson pe faţă şi independentă pe spate, iar din punct de vedere al motorizării, cei de la Renault oferă viitorilor clienţi trei opţiuni: două motoare diesel de 2,0 litri dCi care dezvoltă 150 CP, respectiv 173 CP şi un propulsor de 2,5 litri pe benzină de 172 CP. Transmisia va fi asiguată de puntea faţă, iar în cazul pierderilor de aderenţă, 50% din cuplu motor va fi transferat punţii spate. Agilitatea în teren accidentat al noului Renault Koleos este "dezvăluită" de valorile unghiurilor de atac şi degajare de 27, respectiv 31 de grade.

Koleos este al 11-lea model din cele 26 anunţate pentru dinamizarea creşterii Renault. Cu o garanţie de 3 ani sau 150.000 km, primul Crossover 4x4 Renault va fi disponibil spre vânzare în Europa începând cu luna iunie a acestui an.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.