Renault Laguna 3 - Noi poze

Nu ai fost mulţumit de cum arată noua Lagună în primele imagini oficiale? Vrei să o vezi în noi ipostaze sau poate doar într-o posibilă versiune RS? Promotor îţi oferă noi detalii.

Renault Laguna 3 - Noi poze Renault Laguna 3 - Noi poze

Cei de la PlaneteRenault s-au mişcat foarte repede şi au făcut rost de noi imagini cu Laguna III. Acestea par a fi făcute în cadrul unui eveniment de promovare alături de monopostul de Formula 1 de anul acesta.


Datorită numeroaselor comentarii, am hotărât să vă prezentăm noi poze cu ultima creaţie a producătorului francez ce se pare că începe să placă tot mai mult. De asemenea, un user de pe forumul site-ului de mai sus a modificat pe calculator o poză oficială pentru a ne da o idee despre cum ar putea arăta o Laguna RS, imaginea putând fi găsită în galeria foto.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.