Renault Laguna Sedan

Renault se află în teste cu modelul Laguna Sedan, care surprinzător, se pare că nu va ajunge în Europa.

Renault Laguna Sedan Renault Laguna Sedan

Clar vorbim despre o LagunaPotrivit francezilor de la Automobile Magazine, modelul pe care îl vedem în imaginile alăturate este destinat pieţelor din Asia, acolo unde va împărţi plaforma tehnică alături de viitorul Samsung SM5. Designul spate şi roţile mici regăsite în primele poze spion i-au făcut pe ziariştii din hexagon să creadă aşa ceva.

Dar având în vedere că Laguna 3 nu se bucură deloc de un succes foarte mare, nu ar fi deloc exclus ca Renault să aducă şi modelul Sedan în Europa, într-o încercare disperată de a revigora vânzările modelului de clasă medie. Şi cum un model sedan este destinat în special tărilor emergente, poate o să vedem modelul şi în România în curând.

VEZI TOATE ANUNTURILE RENAULT.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.