Renault Logan Edge

Autor: Adrian Mitrea - Mediafax 29 iul. 2008 Prezentări

Mahindra Logan Edge - interior de luxRenault a lansat pe piaţa indiană modelul Logan Edge, o variantă îmbunătăţită a automobilului, care este dotată, printre altele, cu tapiţerie din piele, cu ornamente din lemn la interior şi un sistem audio performant, scrie moneycontrol.com.

Varianta îmbunătăţită a maşinii a ajuns în producţia de serie după ce mai mulţi clienţi au cerut dotări suplimentare pe Logan. Logan Edge este vopsit în purpuriu, iar alături de dotările amintite se mai numără senzorii de parcare, sistemul ABS, cotieră pentru locurile din spate şi un ornament cromat pentru ţeava de eşapament.

Sistemul audio furnizat de Kenwood oferă posibilitatea conectării unui i-Pod sau al altor dispozitive prin USB. Modelul Logan a fost lansat pe piaţa indiană în luna mai a anului trecut de un consorţiu format din producătorul local de automobile Mahindra&Mahindra şi compania franceză Renault. Preţul pentru Loganul exclusivist se cifrează în jurul a 10.600 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide