Renault Logan Edge

Renault a lansat în India un model cu dotări de lux pentru această piaţă emergentă. Vârful de gamă se adresează celor care îşi doresc un model versatil, dar totuşi adaptat la economia de piaţă din această ţară.

Renault Logan Edge Renault Logan Edge

Mahindra Logan Edge - interior de luxRenault a lansat pe piaţa indiană modelul Logan Edge, o variantă îmbunătăţită a automobilului, care este dotată, printre altele, cu tapiţerie din piele, cu ornamente din lemn la interior şi un sistem audio performant, scrie moneycontrol.com.

Varianta îmbunătăţită a maşinii a ajuns în producţia de serie după ce mai mulţi clienţi au cerut dotări suplimentare pe Logan. Logan Edge este vopsit în purpuriu, iar alături de dotările amintite se mai numără senzorii de parcare, sistemul ABS, cotieră pentru locurile din spate şi un ornament cromat pentru ţeava de eşapament.

Sistemul audio furnizat de Kenwood oferă posibilitatea conectării unui i-Pod sau al altor dispozitive prin USB. Modelul Logan a fost lansat pe piaţa indiană în luna mai a anului trecut de un consorţiu format din producătorul local de automobile Mahindra&Mahindra şi compania franceză Renault. Preţul pentru Loganul exclusivist se cifrează în jurul a 10.600 de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.