Renault Sandero F1 Team

Vă vine să credeţi? Un Sandero cu numele F1 Team care va fi asamblat în doar 5 exemplare. Exclusivism maxim. Cine mai lansează modele în doar 5 exemplare?

Renault Sandero F1 Team Renault Sandero F1 Team

Nu arata rauBine, acum să nu vă faceţi speranţe prea mari dupa ce aţi citit asemenea titluri. Nu avem motorul de 2.0 litri turbo de 230 CP găsit pe Renault Megane F1 Team. Noul model vi l-am prezentat încă de la începutul anului, dar acum la lansare, observăm o singură modificare: apariţia stickerelor negre.

În rest, motorizarea va fi asigurată de un motor de 1,6 litri şi 102 CP, cele 5 modele fiind destinate exclusiv pentru piaţa din Brazilia. Cel mai probabil pentru cei mai înfocaţi fani ai lui Nelson Piquet junior.

VEZI TOATE ANUNŢURILE RENAULT

Oare vopseaua costa tot peste 1000 de euro ca in cazul lui Megane?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.