Exclusiv  Renault Sandero Stepway - Primele poze oficiale

Renault a lansat pentru pieţele din Argentina şi Brazilia un model foarte interesant, bazat pe caroseria lui Sandero.

Vine si la Paris?Renault îşi denumeşte noul model USV: Urban Sport Vehicle. Ce este el? Un Sandero cu gardă la sol mai mare, ornamente de off-roader şi ... cam atât. Producătorul francez nu a fost foarte "vorbăreţ" şi nu a precizat nici un detaliu despre tipul transmisiei, de unde putem sa tragem concluzia că nu era nimic de zis. Astfel, modelul are clasica tracţiune, fără nici un fel de 4x4.

În Brazilia se va lansa in octombrie, cu un singur motor disponibil: un 1,6 16v de 112 CP Hi-Flex, care ştie să meargă şi cu alcool. Peste puţin timp noul model va veni şi în Argentina, cu un motor diesel. Acum lucrurile încep să se clarifice. Un fel de. Pentru că acum vom avea si o Dacia Sandero Stepway. Bazat chiar modelul pe care-l aveam spionat aici, pe care am reuşit să vi-l prezentăm încă de la începutul anului. Şi atunci Dacia ce ne mai pregăteşte? Un Logan 4x4 mai mult ca sigur. Dar oare vom avea platforma 4x4 şi pe Sandero? Rămâne de văzut.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.