Renault Twingo 2 Facelift

Dupăa Laguna 3 se pare că şi modelul Twingo 2 se pregăteşte de un facelift, în ciuda faptului că vorbim despre un model care a confirmat la capitolul vânzări.

Renault Twingo 2 Facelift Renault Twingo 2 Facelift

Din nou Carlos Ghosn este omul de decizie, acesta considerând că actuala generaţie Renault Twingo nu mai păstrează spiritul primului Twingo, modificări urmând a fi făcute pentru a îndrepta aceasta situaţie. Nu de aceeaşi părere sunt şi clienţii, Twingo 2 reuşind să se impună la vânzări în faţa competitorilor direcţi în majoritatea pieţelor, chiar şi in Germania.

Faceliftul, care va avea loc cel mai probabil anul viitor, va aduce doar schimbări estetice, nefiind programate noutăţi de ordin tehnic.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.