Seat Exeo - Premieră la Paris

Seat a dat publicităţii primele poze cu sedanul său de clasă mare, construit pe platforma vechiul Audi A4.

Stopurile sunt tipice SeatInteresant este că inginerii spanioli nici nu s-au chinuit să mascheze originea noului model, mulţumindu-se doar cu un mic facelift aplicat originalului Audi A4. Dar despre aceste detalii deja v-am informat. Noul Seat Exeo are o lungime de 4,6 metri şi un portbagaj de 460 de litri. Şase motoare vor fi disponibile la lansare, toate capabile de Euro 5.

Trei motoare sunt pe benzină, cu puteri de la 102 CP (clasicul motor de 1,6 litri mai vechi chiar şi decât platforma tehnică) până la 200 CP, completate de o serie de dieseluri cu puteri cuprinse între 120 şi 170 CP. Vânzările vor începe la primăvară, cu trei nivele de echipare: Reference, Stylance şi Sport, cu preţuri de la 22.000 de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.