Seat Ibiza Ecomotive

Aceasta este cantitatea de CO2 emisă la fiecare km de cel mai nou model Seat Ibiza.

Seat Ibiza Ecomotive Seat Ibiza Ecomotive

Ecomotive inseaman ecologieDisponibilă în ambele versiuni de caroserie, cu 3 şi 5 uşi, Ibiza Ecomotive este pusă în mişcare de motorul diesel de 1,4 litri de 80 CP, atât de cunoscut în gama Volkswagen, la care s-a adăugat un filtru de particule. Potrivit constructorului spaniol noua Ibiza Ecomotive are emisii de CO2 de 99 de grame la fiecare km iar consumul este şi el foarte mic. Chiar dacă Seat de data aceasta nu a mai oferit cifre, ne aşteptăm la 4l/100 km.

La aceste rezultate s-a ajuns pe baza reţetei clasice: un nou software de management al motorului, noi rapoarte în cutia de viteze, cauciucuri cu rezistenţă redusă la înaintare 175/70 R14 şi o aerodinamică îmbunătăţită prin intermediul grilei pline şi a spoilerului spate ce reduce şi el rezistenţa la înaintare.

Tot mai mulţi producători lansează asemenea modele economice, cu minime modificări faţă de versiunea de serie. Iar asta ne face să ne întrebăm. Dacia ce mai aşteaptă?

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.