Seat Ibiza Ecomotive în România

Porsche România va lansa în România în primăvara anului viitor, versiunea ecologică a modelului Seat Ibiza, denumită Ecomotive. Acest model are cele mai scăzut emisii din clasa sa.

Seat Ibiza Ecomotive în România Seat Ibiza Ecomotive în România

Noul SEAT Ibiza ECOMOTIVE va fi lansat în primul trimestru al anului 2009. Noul model va avea un consum mediu de combustibil de 3.7 litri / 100 km şi emisii de CO2 de numai 98 g/km. Aceste performanţe fac din noul SEAT Ibiza ECOMOTIVE cel mai ecologic automobil din segmentul său, fiind singura maşină cu caroserie în cinci uşi, echipată cu motor de 80 CP şi aer condiţionat, ce înregistrează emisii atât de scăzute de CO2. Modelul vine dotat cu un propulsor 1.4 TDI, cu filtru de particule diesel, ce dezvoltă o putere de 80 CP.D

otările adiţionale ale noului model economic sunt reprezentate de tapiţeria, oglinzile exterioare în culoarea caroseriei şi farurile duble, care se adaugă listei de dotări standard, precum ABS, airbag-uri frontale si airbag-uri cap-torace pentru şofer şi pasager , pregătire radio cu 6 difuzoare şi antenă de plafon, instalaţie de aer condiţionat cu reglaj manual, geamuri faţă acţionate electric şi pregătire Isofix pentru scaunele din spate + pregătire Top Tether.

Noul SEAT Ibiza ECOMOTIVE va fi disponibil la dealerii SEAT din toată ţara începând cu primul trimestru al anului 2009.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.