Seat lansează Leon X-Perience, un break cu valenţe de SUV. VIDEO

Spaniolii de la Seat fac un nou pas către lumea crossoverelor cu noul Leon X-Perience. Adică un Seat Leon ST pregătit pentru drumuri neasfaltate. Detalii în continuare.

Seat lansează Leon X-Perience, un break cu valenţe de SUV. VIDEO Seat lansează Leon X-Perience, un break cu valenţe de SUV. VIDEO

Seat Leon X-Perience este cel mai nou crossover al mărcii auto spaniole. În esenţă un Seat Leon ST, noul X-Perience vine cu dotări care ar trebui să-l facă un pic mai capabil în situaţiile în care asfaltul e pe terminate.

Gardă la sol mai mare şi un pachet optic care inspiră încredere

Mai exact, exteriorul a fost acoperit cu protecţii din plastic, iar garda la sol a fost mărită pentru a face faţă mai bine drumurilor desfundate. Totodată, dotările standard includ un sistem de tracţiune integrală de cea mai nouă generaţie, cu ambreiaj multidisc, cuplaj Haldex şi o unitate electronică de control.

În rest, rămâne acelaşi Leon ST pe care îl ştim cu toţii, cu design atractiv şi portbagaj de 587 de litri (care poate fi mărit până la 1.470 de litri).

Portbagajul a rămas la fel de încăpător. Diferenţa este că acum ai o scuză dacă vrei să cari chestii murdare

Oferta de motorizări include trei unităţi diesel şi una pe benzină. La categoria diesel, cel mai mic propulsor are 1,6 litri şi produce 110 CP, fiind urmat de două motoare de 2,0 litri care produc 150 CP, respectiv 184 CP. Pentru iubitorii de benzinare, Seat oferă o unitate de 1,8 litri ce dezvoltă 180 CP şi vine împreună cu o cutie de viteze automată DSG.

Seat Leon X-Perience este al doilea break compact cu valenţe de SUV din curtea grupului Volkswagen, după Skoda Octavia Scout.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.