Seat lansează Leon X-Perience, un break cu valenţe de SUV. VIDEO

Autor: Andrei Ştirbu 24 iun. 2014 Prezentări

Seat Leon X-Perience este cel mai nou crossover al mărcii auto spaniole. În esenţă un Seat Leon ST, noul X-Perience vine cu dotări care ar trebui să-l facă un pic mai capabil în situaţiile în care asfaltul e pe terminate.

Gardă la sol mai mare şi un pachet optic care inspiră încredere

Mai exact, exteriorul a fost acoperit cu protecţii din plastic, iar garda la sol a fost mărită pentru a face faţă mai bine drumurilor desfundate. Totodată, dotările standard includ un sistem de tracţiune integrală de cea mai nouă generaţie, cu ambreiaj multidisc, cuplaj Haldex şi o unitate electronică de control.

În rest, rămâne acelaşi Leon ST pe care îl ştim cu toţii, cu design atractiv şi portbagaj de 587 de litri (care poate fi mărit până la 1.470 de litri).

Portbagajul a rămas la fel de încăpător. Diferenţa este că acum ai o scuză dacă vrei să cari chestii murdare

Oferta de motorizări include trei unităţi diesel şi una pe benzină. La categoria diesel, cel mai mic propulsor are 1,6 litri şi produce 110 CP, fiind urmat de două motoare de 2,0 litri care produc 150 CP, respectiv 184 CP. Pentru iubitorii de benzinare, Seat oferă o unitate de 1,8 litri ce dezvoltă 180 CP şi vine împreună cu o cutie de viteze automată DSG.

Seat Leon X-Perience este al doilea break compact cu valenţe de SUV din curtea grupului Volkswagen, după Skoda Octavia Scout.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide