Serie redusă: Breckland Beira

De fapt, vorbim de o maşină aproape total diferită faţă de Opel GT, care stă la baza acestui automobil. Breckland Beira este genul de maşină foarte rară, deoarece este construită în serie extrem de redusă.

Serie redusă: Breckland Beira Serie redusă: Breckland Beira
Breckland Beira are motor V8Breckland nu este un începător în domeniul construcţiei de maşini, fiind implicat până acum în construirea mai multor modele de serie redusă, precum Tommy Kaira ZZ, Leading Edge 240 RT sau Mosler MT900 - denumiri aproape necunoscute marelui public.

Interior preluat de la Opel GTDe această dată, Breckland doreşte să ia taurul de coarne singur şi propune modelul Beira V8, un roadster relativ clasic, destinat sportivilor. Ca bază a fost utilizat şasiul lui Opel GT, pe care a fost montat un motor V8 LS2, de 400 CP, preluat de la Chevrolet Corvette. Acest amestec exploziv este garnisit cu suspensii regândite împreună cu specialistul KW, în timp ce sistemul de frânare a fost upgradat: discuri de 325 mm diametru şi etriere cu 6 pistonaşe în faţă, respectiv 4 pistonaşe în spate.

Interiorul nu suferă prea mari modificări faţă de Opel GT, plusurile fiind tapiţeria din piele Alcantara sau sofisticatul sistem multimedia, dotat cu sistem de navigaţie, Bluetooth şi cameră pentru marşarier. Preţul estimat este în jur de 65.000 euro, destul de exclusivist, ceea ce plasează Breckland Beira în rândul mărcilor britanice de serie redusă TVR sau Marcos.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.