Serie redusă: Breckland Beira

Autor: Dan Vache 04 iun. 2008 Prezentări

Breckland Beira are motor V8Breckland nu este un începător în domeniul construcţiei de maşini, fiind implicat până acum în construirea mai multor modele de serie redusă, precum Tommy Kaira ZZ, Leading Edge 240 RT sau Mosler MT900 – denumiri aproape necunoscute marelui public.

Interior preluat de la Opel GTDe această dată, Breckland doreşte să ia taurul de coarne singur şi propune modelul Beira V8, un roadster relativ clasic, destinat sportivilor. Ca bază a fost utilizat şasiul lui Opel GT, pe care a fost montat un motor V8 LS2, de 400 CP, preluat de la Chevrolet Corvette. Acest amestec exploziv este garnisit cu suspensii regândite împreună cu specialistul KW, în timp ce sistemul de frânare a fost upgradat: discuri de 325 mm diametru şi etriere cu 6 pistonaşe în faţă, respectiv 4 pistonaşe în spate.

Interiorul nu suferă prea mari modificări faţă de Opel GT, plusurile fiind tapiţeria din piele Alcantara sau sofisticatul sistem multimedia, dotat cu sistem de navigaţie, Bluetooth şi cameră pentru marşarier. Preţul estimat este în jur de 65.000 euro, destul de exclusivist, ceea ce plasează Breckland Beira în rândul mărcilor britanice de serie redusă TVR sau Marcos.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide