Sfaturi privind vânzarea unei maşini second hand

Autor: ProMotor 14 iun. 2019 Prezentări
Sfaturi privind vânzarea unei maşini second hand

Fie pentru că doriţi să obţineţi o sumă mare de bani, fie pentru că vreţi să o obţineţi rapid, să achiziţionaţi un alt vehicul dintr-o gamă diferită sau cu alte dotări, mai ieftin sau mai nou sau din orice alt motiv, este necesar să examinaţi în profunzime motivele vânzării unei maşini second hand şi să luaţi în considerare timpul, banii şi efortul necesar pentru finalizarea tranzacţiei.

Factorii emoţionali, starea maşinii, kilometrajul sau vârsta vehiculului trebuie de obicei să îi luaţi în considerare atunci când decideţi să vindeţi o maşină. Prin urmare, este important să cunoaşteţi câteva recomandări, pentru a profita la maximum de aceasta vânzare.

Potrivit specialiştilor se pare că marea majoritate a persoanelor care îşi vând maşina fac acest lucru pentru a cumpăra o maşină mai nouă. Având în vedere că, în termeni generali, vânzarea unei maşini va avea ca obiectiv maximizarea banilor obţinuţi, există 3 aspecte cheie care trebuie luate în considerare.

Vârsta maşinii şi kilometrajul

Uneori, o maşină cu mulţi kilometri poate fi în stare mai bună decât o maşină cu aceeaşi vârstă, dar cu mai puţini kilometri, deoarece a fost folosită în oraş. Utilizarea care a fost dată vehiculului este cheia pentru a determina valoarea sa. De exemplu, o maşină folosită numai în oraş are mai multe cicluri de frânare şi pornire. Natura stilului de conducere pe şosea sau în mediul urban poate, de asemenea, să determine starea vehiculului.

O altă problemă care variază în funcţie de utilizare este combustia sa. Autovehiculele în oraş consumă mai puţin litri per kilometri. Acest lucru se datorează necesităţii de a frâna la semafor sau de a încetini şi apoi de a accelera. Pe de altă parte, autoturismele de pe şosea, menţinând o viteză constantă de 100 km / h, de exemplu, fac mai mulţi kilometri per litru decât atunci când circulă în oraş.

Depreciere

Imediat ce o maşină iese pe uşa dealerului, se estimează o pierdere între 25 şi 30%. Apoi, o maşină suferă o depreciere de aproximativ 10% în primii cinci ani. După această perioadă, curba de depreciere se atenuează.

Cumpărătorul corect

Dacă doriţi să obţineţi un beneficiu economic maxim într-un timp scurt, poate cea mai bună alternativă posibilă, este să vindeţi maşina unui prieten, unui membru al familiei sau unei persoane de încredere, precum colegul de serviciu. Dar dacă nu aveţi timp să vă ocupaţi de vânzare, cea mai bună soluţie este dealerul expert Auto Rulate Bucureşti.

Prin intermediul acestui dealer vă puteţi vinde maşina în regim consignaţie. Acest lucru presupune staţionarea maşinii dvs. în parcul auto al companiei.

Aşadar, atunci când analizaţi motivele pentru care vă vindeţi maşina, este important să vă fie clar dacă aveţi nevoie de bani cât mai curând posibil şi cât timp vă puteţi dedica vânzării maşinii. Dacă vreţi să scăpaţi de durerile de cap şi să nu pierdeţi nici timpul, atunci cea mai bună soluţie este să contactaţi dealerul amintit mai sus.

Firma colaborează cu diverse companii de leasing, de aceea poate pune la dispoziţie tuturor celor care apelează la serviciile sale un sistem de vânzări specializat pentru persoane fizice şi juridice.

În plus, acest dealer îşi va pune în slujba dvs. întreaga capacitate de acţiune, deoarece  îşi doreşte să vă atingeţi cât mai repede scopul, acela de a vă vinde cel mai avantajos maşina.

În acest scop vă pune la dispoziţie şi sistemul buy-back. În cazul în care vreţi să vă vindeţi maşina pentru a vă cumpăra alta mai nouă, acest sistem este soluţia ideală.

Tot ceea ce trebuie să faceţi în acest caz este să mergeţi cu maşina la acest dealer de maşini second hand, să v-o evalueze gratuit, să vă alegeţi o nouă maşină rulată, apoi să plătiţi diferenţa şi să plecaţi cu noua maşină.

Aceasta este cea mai uşoară metodă prin care vă puteţi valorifica maşina. Scăpaţi de durerile de cap, nu mai pierdeţi timp şi bani cu anunţuri postate pe website-uri auto etc.

Autoturismul dvs. va fi evaluat tehnic şi estetic de cea mai bună echipă de tehnicieni şi experţi, iar la finalizarea evaluării veţi primi rezultatele sub forma unui document scris.

Aşadar, dacă vreţi să vă vindeţi în cel mai avantajos mod maşina, Auto Rulate Bucureşti este soluţia perfectă pentru dvs. Contactaţi dealerul expert de care aveţi nevoie pentru o tranzacţie de succes!  

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide