Subaru Impreza WRX STI 380S Concept vine în serie

Autor: Silviu Draganescu 25 iul. 2008 Prezentări

Bomba pe rotiDupă ce conceptul a fost prezentat săptămâna aceasta la Salonul Auto de la Londra, alături de versiunile Impreza WRX-S 255PS şi WRX STI 330S, minţile luminate de la constructorul nipon au început să se gândească să-l introducă în serie. Dacă specificaţiile finale încă nu sunt stabilite, urmând a fi realizate în funcţie de feedbackul de la potenţialii clienţi, motorul de 380 CP se pare că va fi prezent şi pe maşinile comercializate.

Acesta va fi complet modificat de către cei de la Prodrive pentru a face faţă la o asemenea putere, britanicii urmând a realiza schimbări şi la nivelul suspensiei şi sistemului de evacuare. Cu puţin noroc vom avea şi bodykitul prezent pe concept, jantele aurite BBS de 18 inch şi paintjobul WRC.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide