Subaru Impreza WRX STI 380S Concept vine în serie

Cel mai "rău" Subaru va primi atingerea celor de la Prodrive şi va intra în producţia de serie. Sau cel puţin asta intenţioneză oficialii japonezi.

Subaru Impreza WRX STI 380S Concept vine în serie Subaru Impreza WRX STI 380S Concept vine în serie

Bomba pe rotiDupă ce conceptul a fost prezentat săptămâna aceasta la Salonul Auto de la Londra, alături de versiunile Impreza WRX-S 255PS şi WRX STI 330S, minţile luminate de la constructorul nipon au început să se gândească să-l introducă în serie. Dacă specificaţiile finale încă nu sunt stabilite, urmând a fi realizate în funcţie de feedbackul de la potenţialii clienţi, motorul de 380 CP se pare că va fi prezent şi pe maşinile comercializate.

Acesta va fi complet modificat de către cei de la Prodrive pentru a face faţă la o asemenea putere, britanicii urmând a realiza schimbări şi la nivelul suspensiei şi sistemului de evacuare. Cu puţin noroc vom avea şi bodykitul prezent pe concept, jantele aurite BBS de 18 inch şi paintjobul WRC.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.