Suzuki Alto - Primele poze oficiale

Aşa vor japonezii de la Suzuki să-şi prezinte ultima creaţie, ca raspuns propriu la încălzirea globală.

Interior made in IndiaDupă ce a fost prezentată la New Delhi Auto Expo în ianuarie sub formă de concept, noua maşina japoneză va fi dezvelită oficial la Salonul Auto de la Paris din octombrie. Pusă în mişcare de un motor de 1,0 litru Euro 5, maşina va avea emisii de doar 109g de CO2 la fiecare kilometru. Asta pentru că propulsorul de 68 CP are un consum mediu de 4,5 litri la fiecare sută de km. Opţional se poate alege şi o cutie de viteze automată.

Cu o lungime de 3,5 metri, o lăţime de alţi 1,6 metri, înălţime de 1,47 metri şi un ampatament de 2,36 metri, noul Suzuki Alto are dimensiuni asemănătoare cu ale unui Fiat 500.

Asamblat la fabrica japoneză din India, Suzuki Alto va fi comercializat în principal în Europa, unde speră la 60.000 de unităţi vândute, dar şi în India şi în alte ţari, mai ales dacă ne gândim că oficialii Suzuki au pus foarte mult accentul pe aspectul de maşină globală. Primele livrări vor începe la finalul acestui an.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.