Suzuki Grand Vitara Facelift

Asta ne întrebăm când vedem noul model lansat cu ocazia aniversării a 20 de ani de carieră Grand Vitara.

Suzuki Grand Vitara Facelift Suzuki Grand Vitara Facelift

Modificari minoreDar apoi citim comunicatul de presă şi aflăm că avem de a face cu o partea frontală revizuită şi semnalizatoare integrate în oglinzi. Nici în interior diferenţele nu sunt mai mari, cu o serie de comenzi schimbate, noi ambianţe şi materiale mai bune calitativ. Cea mai importanta diferenţă faţă de modelul precedent o regăsim sub capotă.

Vechiul motor de 2.0 litri a crescut cu 400 de cmc, de la 140 la 166 CP. Asta atunci când este montat pe versiunea cu 3 uşi, pentru că dacă mai adaugi 2 mai primeşti 5 CP in plus. Echipat cu o cutie de viteze manuală cu cinci trepte, Suzuki Grand Vitara 3 uşi accelerează de la 0 la 100 km/h în 11,2 secunde, atingând o viteză maximă de 180 km/h. În ceea ce priveşte echiparea, pe majoritatea pieţelor, noul model vine cu ESP, jante de 17 si 18 inch, acoperiş electric şi cd-player compatibil mp3.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.