TOP 10 gadgeturi din noul Mercedes-Benz S-Class

Autor: Iulian Dnistran 17 mai 2013 Prezentări

Încă de la prima generaţie, Mercedes-Benz S-Class a reprezentat o platformă de prezentare pentru tehnologiile de ultimă oră care au devenit, în cele din urmă, echipamente standard pe mai toate maşinile de serie din lume.

De exemplu, prima generaţie, denumită intern W116, a fost printre primele maşini din lume care a avut rezervorul de combustibil montat deasupra osiei din spate, spre deosebire de celelalte modele ale vremii care aveau rezervorul montat sub podeaua portbagajului. Astfel, siguranţa pasagerilor în cazul unui accident a fost îmbunătăţită. De asemenea, primul S-Class a avut parte în premieră mondială de sistemul ABS care împiedică blocarea roţilor la frânare.

A doua generaţie a venit cu noutăţi precum volanul reglabil electric, airbag-uri pentru şofer şi pasagerul din dreapta şi diferenţiale blocabile automat, în timp ce a cincea generaţie a modelului S-Class a fost prima maşină din lume care a primit un certificat de mediu, pe lângă o listă foarte lungă de tehnologii de ultimă oră.

Astfel, e timpul să vedem cu ce au încercat cei de la Mercedes-Benz să lase cu gura căscată lumea auto de această dată, într-un top 10 al celor mai importante tehnologii montate pe noul S-Class.

Prima poziţie, pe pagina următoare.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide