Top 3 articole de vara perfecte pentru o tinuta casual!

Autor: ProMotor 14 iun. 2019 Prezentări
Top 3 articole de vara perfecte pentru o tinuta casual!

Pe langa gradele cu plus, vara vine insotita de un refresh de garderoba binemeritat, de la culori terne si inchise, la haine si outfituri in nuante deschise, confectionate din texturi lejere. Iar daca tricoul si pantalonii sunt ceva mai usor de ales, accesoriile si incaltamintea sunt cele care fac diferenta si scot o tinuta casual din banal.

Iata mai jos o lista cu top 3 articole vestimentare care vor schimba orice tinuta:

  1. Pantofii sport din material textil

Lejeri si usor de asortat in orice combinatie, pantofii sport sunt potriviti atat pentru o iesire cu prietenii, cat si pentru combinatii mai sport, iar recomandarea ar fi o pereche de incaltari sport slip-on din material textil de la Puma Romania. Iar, pentru look mai casual, alegerea poate sa se indrepte catre o pereche clasica tot de la Puma, perfecta pentru nostalgicii care doresc sa-si aminteasca de modelele caracteristice anilor 90’. Nu uita sa ii combini cu un sacou si o pereche de jeansi, pentru un outfit fabulos.

  1. Ceasuri masive

Si cea mai banala combinatie se poate transforma cand porti la mana ceasul potrivit, iar pe Fashion Days gasesti o multitudine de ceasuri de barbati cu modele care mai de care mai cool. De la curelele de piele clasice, la curele din silicon, metalice sau din cauciuc. Pe langa faptul ca sunt accesorii practice si un must have in garderoba oricarui barbat, ceasurile cu cadrane mari si curea colorata se asorteaza perfect intr-o tinuta de vara, iar modelele de la Police ne-au atras atentia inca de la inceput prin culorile de curea neon, un trend care continua sa fie prezent si in 2019. Totusi, pentru cei care prefera un model mai clasic, optiuni foarte potrivite vin de la Casio, Guess sau Emporio Armani.

  1. Ochelarii de soare

Iesirile la mare si la festivaluri, dar si plimbarile lungi prin parc necesita o pereche de ochelari care sa te protejeze de razele soarelui, dar care sa si arate cat mai cool. Poti sa alegi o pereche clasica in stil Top Gun de la Polaroid, varianta ceva mai moderna de aviators de la Ray Ban sau poate chiar mergi pe modelul Wayfarer ce se potriveste oricarei fizionomii si este ideala pentru un plus de farmec intr-o tinuta casual. Indiferent de preferinte, pe Fashion Days gasesti o multudine de branduri, ca sa-ti gasesti perechea de ochelari perfecta stilului tau.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide