Toyota Camry facelift la Detroit 2009

Autor: Silviu Draganescu 11 ian. 2009 Prezentări

Modificari minore pentru Camry 2009Noua Toyota Camry vine cu un motor îmbunătăţit de 2,5 litri şi doar 4 cilindri cu VVT-i ce produce 169 CP în variantele de echipare LE şi XLE. Pentru cei ce-şi doresc mai multe opţionale şi aleg varianta SE, vorbim şi de o creştere de putere de 10 CP ca bonus. Vârful de gamă este un V6 de 3,5 litri şi 268 CP. Iar transmisia e asigurată de două cutii de viteze cu şase trepte, una automată şi alta manuală.

La exterior observăm mici diferenţe: spoilerele noi, o gură de aerisire mai joasă, noi stopuri spate ce amintesc de noul Mercedes Benz E-Class şi jante de aliaj de 16 inch în standard pentru LE şi XLE. Vehicle Stability Control este standard la toate variantele, iar printre dotări mai amintim de portul USB, bluetooth şi player-ul mp3.

Un aspect interesant obsevăm la versiunea hibridă, care pe lângă un instrumentar de bord nou vine şi cu o tapiţerie inedită denumită Fraichir, o combinaţie de fibre naturale şi sintetice ce se comportă excelent la contactul cu pielea.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide