Toyota Hi-Lux Facelift

Anul acesta vom asista la faceliftul actualei generaţii Hi-Lux, ce este nevoită să facă faţă pe de o parte concurenţei tot mai puternice şi pe de altă parte creşterii preţului combustibililor.

Toyota Hi-Lux Facelift Toyota Hi-Lux Facelift

Capacitatile offroad au ramasDin noile poze putem observa un spoiler faţă schimbat, grilă revizuită, oglinzi laterale cu semnalizatoare, noi jante din aluminiu şi ne aşteptăm şi la blocuri optice spate puţin modificate.În interior aveam un nou volan cu patru spiţe şi comenzi pentru sistemul audio, un nou sistem de climatizare şi comenzi revizuite pentru stergătoare şi lumini.

Motorul 3.0 D4D a fost upgradat până la 171 CP şi 360 Nm, fiind cuplat acum la o cutie de viteze automată cu 5 trepte ce îm bunătăţeşte consumul de la 30,1 la 31,7 mile pe galon. Suspensia a fost şi ea îmbunătăţită, în timp ce sistemul de frânare are acum discuri mai mari, cu excepţia modelelor ce nu sunt dotate cu VSC şi au tamburi pe spate.

 

Interiorul usor modificat


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.