Toyota Hi-Lux Facelift

Autor: Silviu Draganescu 05 sept. 2008 Prezentări

Capacitatile offroad au ramasDin noile poze putem observa un spoiler faţă schimbat, grilă revizuită, oglinzi laterale cu semnalizatoare, noi jante din aluminiu şi ne aşteptăm şi la blocuri optice spate puţin modificate.În interior aveam un nou volan cu patru spiţe şi comenzi pentru sistemul audio, un nou sistem de climatizare şi comenzi revizuite pentru stergătoare şi lumini.

Motorul 3.0 D4D a fost upgradat până la 171 CP şi 360 Nm, fiind cuplat acum la o cutie de viteze automată cu 5 trepte ce îm bunătăţeşte consumul de la 30,1 la 31,7 mile pe galon. Suspensia a fost şi ea îmbunătăţită, în timp ce sistemul de frânare are acum discuri mai mari, cu excepţia modelelor ce nu sunt dotate cu VSC şi au tamburi pe spate.

 

Interiorul usor modificat

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide